Следвайте Гласове в  Около 248 милиона души в Китай, или

...
Следвайте Гласове в  Около 248 милиона души в Китай, или
Коментари Харесай

Четвърт милиард китайци са хванали ковид за месец

Следвайте " Гласове " в 

Около 248 милиона души в Китай, или 18 % от популацията на страната, евентуално са били инфектирани с коронавирус през първите три седмици на декември, оповестиха през вчерашния ден в. " Файненшъл таймс " и организация " Блумбърг ", представени от Българска телеграфна агенция. Агенциите се базират на данни от изминал документ.
Официалната статистика приказва за 62 000 инфектирани в цялата страна през трите седмици на декември, упоменати в протокола. Но единствено във вторник евентуално са били инфектирани 37 милиона души, излиза наяве от протокол от вътрешно съвещание на Националната комисия по опазване на здравето на Китай от сряда, публикуван в обществените млежи. " Блумбърг " и " Файненшъл таймс " се базират на хора, взели участие в срещата, които удостоверяват информацията.

Според " Файненшъл таймс " данните идват от заместник-директора на Китайския център за надзор и предварителна защита на болесттите Сун Ян. Той е открил, че повече от половината от общо 81 милиона поданици на югозападната китайска провинция Съчуан и половината от 21-милионния Пекин са инфектирани. 
След съвсем тригодишни локдауни и всеобщи проби, на 7 декември Китай ненадейно смекчи строгата си политика за нулево разпространяване на вируса, като изясни, че случаите с новия вид Омикрон са с по-лека симптоматика и не постановат карантини.

Източник: segabg.com

 
 
 
24 Дек 2022316623 Дек 2022361921 Дек 2022626521 Дек 2022130521 Дек 2022164021 Дек 20223637КоментариГАГА24 Дек 2022 17:31ч.
Русия показа доказателства за работата на Украйна и Съединени американски щати с съставни елементи за биологични оръжия. Чудно ли е, че вражеският Китай " внезапно " се разболява всеобщо, макар драконовските ограничения за ограничение на болестта? Кога ли трансчовеците ще си получат заслуженото по цялостната стратегия?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Шопен24 Дек 2022 17:44ч.
Така е, маски, тотални изолации и навсякъде ( наложително!!!!!!! ) имунизиране, и най-после К'ВО - едно огромно китайско говно. Айде в този момент всичките български мръсници, дето плюеха по доцент Мангъров, доктор Тодоров и другите ИСТИНСКИ доктори, които отстояваха твърдо тезата си, че с сходни БЕЗСМИСЛИЦИ ( на китайските " ритници във въздуха " ) епидемията, пардон - ПЛАНдемията НЯМА да премине, та хайде в този момент долни гниди, нещо да кажете прав ли беше Мангъра или тезите на АНТИнаУчните папагали, като оня палячо Аспарух Ненамкойси от лабораторията за мишки и плъхове в Берн е вярната. А? М?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Има разлика24 Дек 2022 18:28ч.
Има огромна разлика дали ще се заразиш с един вирус при започване на съществуването му, когато е всеобщ палач, или когато към този момент се " опитоми " и почне да не убива. Това което направиха китайците бе вярно. И можеха даже да унищожат вируса, в случай че и целия свят бе направил същото.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати КовидИДИОТ24 Дек 2022 18:56ч.
Да, Има разлика, но различен път. С какви ваксини се имунизираха и не престават да се имунизират китайците, с какви маски се,,маскират " и по какъв начин се изолират китайците? Пак същите " ограничения ", като с НЕопитомения (,,опитмен " вирус - еб@ти нелепостта!!! ) вирус. Ай сиктир от имунизирани, маскирани и изолирани ковидкретени.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Eisblock - " Мошениците с ковид-истерията дали... " 25 Дек 2022 1:03ч.
... ще бъдат хванати един непосредствен ден за вратлетата и закарани на " Нюрнбергски развой №2 "? Отделно пък Зловредите с биологичното оръжие " Ковид " дали ще бъдат подсъдни и екзекутирани за Престъпление против човечеството? Отделно пък търгашеско-диверсионната интервенция " Ваксиниране " със съществено управленческо принуждение и солидни съдбовни последици, изпълнявано от страна на държавните управления участващи в Заговора! Дали те също ще видят Съдът от вътре от към подсъдимите скамейки зад решетките? И кой ще хване за яките подкупните мошеници, изпълнителите на убийствени " протоколи за лекуване ", мърсуващите върху Хипократовата си клетва - а в същина, несъмнено убиващи пациентите заради несръчност и овчо смирение, поради несъответстващото лекуване? И изобщо има ли останали " лекари " и лекари дори, чували за тази клетва? Да оставим на страна, дали тя се изисква към момента, важи ли или печелбарското препускане из здравните ниви за персонален " берекет " остава преди всичко? И на краят, какво ще стане с кохортата " политици ", като онази Мърсула със мощното и обосновано подозрение за Корупция на Върха в Европейски Съюз?! Дрогаре, предстоят ни забавни времена! Основният въпрос е: - Кой-кои ще зачисти първи от Пейзажа? Но Потърпевшите, както постоянно и на всички места, са плебсовете... И да не не помни: - Честита ви Коледа, към момента е разрешено да се загатва - най-малко тук!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани14 Дек 202283509 Дек 2022120517 Дек 2022116217 Дек 2022385
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР